Marketing en communicatie

De implementatie van een programma, beleid of strategie vraagt vaak om een extra inspanning op het gebied van marketing of communicatie. Onze klanten vragen regelmatig of we hen daarbij kunnen ondersteunen. Dat doen we graag, zowel op meer strategisch niveau bij het ontwerpen van de aanpak als in de praktische uitvoering. Onze kracht ligt in de combinatie van organisatietalent én kennis van de wereld van energie & klimaat. Hierdoor kunnen wij klanten niet alleen organisatorisch maar ook inhoudelijk veel werk uit handen nemen.

strategisch en tactisch
zoals het opstellen van een communicatie- of marketingactieplan en begeleiding van de uitvoering.

uitvoering
zoals het samenstellen van publicaties, doen van mailingen, inspelen op social media, of organiseren van bijeenkomsten of evenementen voor 10 – 200 man.

web applicaties
zoals kant en klare tools om energiebesparingen inzichtelijk te maken tot omgevingen voor kennismanagement, bijvoorbeeld een virtueel energiehuis, webapplicaties voor het online aanvragen van subsidie of online consultancy- en kennis omgevingen.

Voor een impressie van de werkzaamheden die wij uitvoeren met betrekking tot marketing en communicatie, kunt u hier doorklikken naar een overzicht van voorbeeldprojecten.